A református félóra december 2-i ajánlója

Dátum
2020. december 2., 13:30 –
2020. december 2.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • Idén is adománygyűjtést hirdet a Kárpát-medencei Református Oktatási Alap. A befolyt összegből határon túli református intézményeket segíthetünk. A részletekről Ábrám Tibor, az alap referense beszél.
  • Rendhagyó adventi kalendáriummal készül az ünnepre a zsinati hivatal Kommunikációs Szolgálata. Fekete Zsuzsa az osztály vezetője azt mondta: szeretnék ebben a rendkívüli időszakban is közösségbe várni az oldal látogatóit, hogy megérezhessék: nincsenek egyedül.
  • Az összes dolgozó és tíz idős beteg is megfertőződött koronavírussal a nemesbikki Béthel Református Szeretetotthonban. Kivétel nélkül mindannyian meggyógyultak, köztük az egyik 98 éves lakó. Victor Dániel intézményvezető azt mondta: Istennek adnak hálát a csodás gyógyulásért, amihez szerinte az idősek nyugalma is hozzájárult.
  • Végh Tamás hónapok óta maga is házi karanténban tölti mindennapjait. A nyugalmazott lelkipásztor most otthonából jelentkezik Isten bátorító igéjével. 3 részes áhítat sorozatának első részében arra biztat: az Úr velünk van szenvedéseinkben és nem hagy erőnkön felül megpróbáltatni.
  • Műsorunk végén Bella Violetta a Győrszemerei Református gyülekezet lelkipásztorának gondolatait hallják Petri Nóra tolmácsolásában.

Tartsanak velünk a Kossuth Rádió hullámhosszán 2020. december 2-án, szerdán délután fél kettőkor. Várja Önöket a szerkesztő: Fekete Zsuzsa és a műsorvezető: Somorjai-Bencze Zsófia. Áldás, békesség.