Oktatás

Hírek

Digitális oktatás

Újra itt a digitális oktatás

Nem érte felkészületlenül a református intézményeket, hogy november 11. óta a középiskolák az egész országban átálltak a távoktatásra. Mi lesz az általános iskolákkal? A Zsinati Oktatási Iroda vezetőjével beszélgetünk a vírus által érintett református iskolákról, valamint az aktuális kérdésekről.

Tovább a cikkhez

További híreink

Intézményvezetőt keres a Forrai

A Magyarországi Metodista Egyház pályázatot hirdet a fenntartásában működő Forrai Metodista Gimnázium és Művészeti Technikum igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátásra.

Elhunyt Váradi Sándorné

Váradi Sándorné, az Újfehértói Református Általános Iskola és Óvoda intézményvezetője a járvány okozta súlyos betegség következtében, életének 55. évében megpihent.

Online oktatásra áll át a Károli

Távolléti oktatást vezettek be a Károli Gáspár Református Egyetemen november 9-től erre a félévre. A zavartalan átállás megvalósítása érdekében az egyes karok dékánjai oktatási szünetet rendelhettek el.

Bokrétaünnepséget tartottak a Nádsíp utcában

Új óvodát épít a Debrecen-Nagysándor-telepi Református Missziói Egyházközség a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programjának keretében. A szerkezetkész épületben október 28-án tartották a bokrétaünnepséget.

Református iskolák innovatív utakon

2020 őszétől hat magyarországi református iskolában 3D nyomtatókkal és más digitális megmunkálóeszközökkel felszerelt digitális közösségi alkotóműhely jön létre, a fejlesztésben résztvevő pedagógusok pedig alkotópedagógiai továbbképzést és tananyagokat kapnak.

További tartalmak

Videók és galériák

Károlyi-Csekonics

Egy épület két arca

A 21. század és a neobarokk találkozik a Károli-egyetem legújabb épületében, a felújított Károlyi-Csekonics palotában. Lapozza végig kontrasztokkal teli galériánkat!

Tovább a cikkhez

Események

térkép no