Média

SAJTÓKAPCSOLAT

Fekete Zsuzsa | kommunikációs igazgató

e-mail: kommunikacio[kukac]reformatus[pont]hu ; fekete[pont]zsuzsa[kukac]reformatus[pont]hu

telefon: 30/789-0066

A telefonszám kizárólag sajtómegkeresések céljából használható hétköznapokon reggel 9 és délután 5 óra között. Hétvégén, illetve a jelölt időintervallumon kívül, kérjük, használják a megadott e-mail címet! Köszönjük!

Ajánló

Hetilap

Rádió

Közlemények

pexels-pixabay-33786.jpg

Emelkednek az egyházi nyugdíjak

Július közepén már emelt összegű nyugdíjat kaphatnak az egyházi nyugellátásban részesülők. A Magyarországi Református Egyház Elnökségi Tanácsa átlagosan 10 százalékos nyugdíjemelésről döntött.

További tartalmak

További hírek

Ne nézz fel! a valóságra?

Úgy gondolom, nagyon hozzászoktunk, hogy a vallásra felekezetekként gondolunk, és mostanra országunkban politikai bunkósbotként használjuk – nyilatkozta Adam McKay, a Ne nézz fel! című film írója és rendezője. A globális társadalom veszélyérzetének megtöréséről szóló filmet Weberné Zsikai Mária ismerteti.

Visszakapni a régi életünket?

Mindannyian nagyon belefáradtunk ebbe a koronavírusos egy évbe. Vissza akarjuk kapni a régi életünket! Pedig ez a borzasztóan nehéz év is az életünk része, hozzánk tartozik, a miénk. Nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna.

„Ő teszi föl a zárókövet”

Több mint hatvanmillió forintból épít a Gyöngyösi Református Egyházközség új gyülekezeti központot. A befejezéshez még több millió forintra van szükség, a gyöngyösiek a többi gyülekezet adományaiban is bíznak.

További tartalmak

Megjelenések

térkép no