Média

SAJTÓKAPCSOLAT

Somorjai Balázs| kommunikációs igazgató

e-mail: kommunikacio[kukac]reformatus[pont]hu

Ajánló

Hetilap

Rádió

dsc8782-e8c47e26b3.jpg

A református félóra június 29-i ajánlója

A Rákóczi György bibliájától kezdve, Ráday Pál Lelki-hódolás című imádságos könyvén át a 18. századi bábaságot és szakácstudományt is megismerhették az érdeklődők az éjszakai tárlaton. A Ráday Könyvtár emigrációba kényszerült állományának a Ferencvárosi Helytörténeti Múzeum adott otthont.

Tovább a cikkhez

Közlemények

pexels-pixabay-33786.jpg

Emelkednek az egyházi nyugdíjak

Július közepén már emelt összegű nyugdíjat kaphatnak az egyházi nyugellátásban részesülők. A Magyarországi Református Egyház Elnökségi Tanácsa átlagosan 10 százalékos nyugdíjemelésről döntött.

További tartalmak

További hírek

Amikor Arany Bálint meglepte a kommunista bíróságot

Bemutatták A koronatanú című filmet. A csütörtöki premiert kerekasztal-beszélgetés követte. Ennek résztvevői a másnapi szomorú apropó, a kommunizmus áldozatainak emléknapja, február 25-e kapcsán a második világháború utáni Magyarország viszonyairól is beszélgettek.

Ne nézz fel! a valóságra?

Úgy gondolom, nagyon hozzászoktunk, hogy a vallásra felekezetekként gondolunk, és mostanra országunkban politikai bunkósbotként használjuk – nyilatkozta Adam McKay, a Ne nézz fel! című film írója és rendezője. A globális társadalom veszélyérzetének megtöréséről szóló filmet Weberné Zsikai Mária ismerteti.

Visszakapni a régi életünket?

Mindannyian nagyon belefáradtunk ebbe a koronavírusos egy évbe. Vissza akarjuk kapni a régi életünket! Pedig ez a borzasztóan nehéz év is az életünk része, hozzánk tartozik, a miénk. Nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna.

További tartalmak

Megjelenések