Média

Ajánló

Hetilap

Rádió

véghtamás

A református félóra december 2-i ajánlója

Végh Tamás hónapok óta maga is házi karanténban tölti mindennapjait. A nyugalmazott lelkipásztor most otthonából jelentkezik Isten bátorító igéjével. 3 részes áhítat sorozatának első részében arra biztat: az Úr velünk van szenvedéseinkben és nem hagy erőnkön felül megpróbáltatni.

Tovább a cikkhez

Online

Biblia.jpeg

Nyáron is Minden időben

A járványügyi korlátozások enyhítésével is folytatódik a Minden időben című reggeli online áhítatsorozat. Az új videók június 8-tól heti egy alkalommal, hétfőnként kerülnek fel honlapunkra.

Tovább a cikkhez

Confessio

Közlemények

maszk.jpg

Koronavírus: a Zsinat Elnökségi Tanácsának november 7-i ajánlása

Egészségünk megóváas érdekében tartsuk be az egészségügyi előírásokat, amelyik településen a magas számú megbetegedés miatt közvetlen fertőzésveszély áll fenn vagy ahol megfertőződött a lelkész, mellőzzék a személyes közösséget és tartsanak online istentiszteletet – kérik a gyülekezeteket.

További tartalmak

További hírek

Valaki mindig láb alatt van

Különösen igaz a cím Szabó-Nyulász Melinda bajkeverő meséinek szereplőire. Az animációs rendező ezúttal nem filmmel, hanem izgalmas mesekönyvvel kedveskedik olvasóinak.

Elhunyt Szőcs Géza

Szombaton a piliscsabai temetőben, református szertartás keretében búcsúztatták az életének 67. évében november 5-én elhunyt Kossuth- és József Attila-díjas erdélyi magyar költőt, korábbi kulturális államtitkárt.

Nagyobb Ő

Egy könyv, ami több, mint két ember szokatlan egymásra találásának története: sokkal inkább bizonyságtétel, amelyből kiderül, hogy a Nagy Ő-nél is van Nagyobb Ő.

Érték és mérték

A Reformátusok Lapját olvasva találkozott a 20. század egyik legjelentősebb reformátusának élettörténetével a dokumentumfilm-rendező. Szakács Sára Érték és mérték című, Pap Lászlóról szóló filmjét november negyedikén tekintheti meg a közönség az Uránia filmszínházban.

További tartalmak

Megjelenések

térkép no