Álláshirdetések

Munkát keres egyházunkban? Itt találja az épp meghirdetett állásainkat.

Matematikatanárt keres a Baár–Madas

Teljes állású középiskolai matematikatanárt keres a 2024/25-ös tanévtől a Baár–Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium.

Igazgatót keres a Miskolci Édenkert Református Óvoda

A Tiszáninneni Református Egyházkerület mint az intézmény fenntartója pályázatot hirdet a Miskolci Édenkert Református Óvoda (székhely: 3529 Miskolc, Görgey út 20.) köznevelési intézmény vonatkozásában igazgatói beosztás ellátására.

Igazgatói állás a kunszentmiklósi református óvodában

A Kunszentmiklósi Református Egyházközség mint fenntartó pályázatot hirdet az Áldás Református Óvoda igazgató munkakörének betöltésére. Az öt évre szóló, határozott idejű vezetői megbízás 2024. augusztus 1-jén kezdődik. A jelentkezők pályázatukat május 15-ig adhatják be elektronikus úton a palyazat@aldasovi.hu e-mail-címre.

Főigazgatói állás a Launai Miklós Református Iskolában

A Tatai Református Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a Launai Miklós Református Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Művészeti Szakgimnázium főigazgatói munkakörének betöltésére teljes munkaidőben. A vezetői megbízás határozott időre, 2024. augusztus 1-jétől 2029. július 31-ig szól. A munkavégzés helye: 2544 Neszmély, Petőfi utca 10.

Lelkipásztori állás Melbourne-ben

Az Ausztráliai Magyar Református Egyház Melbourne-i Gyülekezete (North Fitzroy) pályázatot hirdet a lelkipásztori állás betöltésére. A jelentkezési feltételek között szerepel, hogy a negyven év alatti pályázóknak legyen magyar református teológiai végzettsége, legalább öt év gyülekezeti szolgálatban szerzett lelkipásztori tapasztalata, jogosítványa, angol nyelvismerete.

Könyvelőt keres a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatala

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó, tanácskozó testülete a Zsinat. Munkáját a Zsinati Hivatal támogatja, ahol mintegy száz munkatárs dolgozik missziói, ifjúsági, kommunikációs, jogi, pénzügyi-gazdasági, külügyi és pályázati területeken. A pénzügyi és számviteli osztályra keressük új munkatársunkat könyvelői munkakörben, 6–8 órás munkaidőben, akár azonnali munkakezdéssel.

Fesztiválszervező munkatársat keres a Zsinati Hivatal ifjúsági osztálya

A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó, tanácskozó testülete a Zsinat. Munkáját a Zsinati Hivatal támogatja, ahol mintegy száz munkatárs dolgozik missziói, ifjúsági, kommunikációs, jogi, pénzügyi-gazdasági, külügyi és pályázati területeken. Az ifjúsági osztályra keressük új munkatársunkat fesztiválszervező pozícióban, teljes munkaidőben, egyéves határozott időre, akár azonnali munkakezdéssel.

Könyvtárost és archívumkezelőt keres az Amerikai Magyar Református Egyház

Hivatásos könyvtárost és archívumkezelőt keres a Pennsylvania állambeli Ligonier város Bethlen Otthon, Múzeum és Archívumába a Krisztus Egyesült Egyháza Kálvin Egyházkerület és az Amerikai Magyar Református Egyház két-három hónapos időtartamra. Az intézmény a munkatársnak szállást és étkezést, valamint honoráriumot is biztosít.

További tartalmak