Cédrus Komplex Tanulmányi Verseny

Dátum
2020. december 18.
Helyszín
Budapest
1085 Budapest, Horánszky u. 18.
Mutasd a térképen →
+ Naptárhoz adom

A Cédrus Komplex Tanulmányi Verseny egy olyan kezdeményezés, amelyet száz szézalékban a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium egyetemistái szerveznek: egy középiskolásoknak szóló online tanulmányi verseny, amivel a diákoknak szeretnénk egy tágabb képet adni olyan szakterületekről, amelyekkel ritkábban, vagy egyáltalán nem találkoznak középiskolában, ezzel segítve a pályaválasztás komplex döntési folyamatát, középiskolás szinten megismertetni őket egyetemi jellegű feladatokkal, és bevezetni őket a gyakorlatban abba, hogy mi az interdiszciplinaritás, hogyan tudnak rugalmasan lépkedni a különböző területek határai között, és hogyan tudnak csapatban hatékonyan dolgozni.

A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium a 2020/2021-es tanévben is megrendezi interdiszciplináris tanulmányi versenyét. A Cédrus Komplex Tanulmányi Verseny keretein belül szakmailag összetett kihívásokkal nézhettek szembe, melyek révén bepillantást nyerhettek a kutatók, nyelvészek, vállalkozók, politikusok, pénzügyi szakemberek, orvosok és mérnökök életébe.

Három sokszínű online fordulóban mérettethetitek meg magatokat. A legjobban szereplő csapatok meghívást nyernek a döntőre, amelyre Budapesten kerül sor.

A versenyre három- vagy négyfős, 9-12. osztályos diákokból álló csapatok jelentkezését várjuk a jelentkezési lap kitöltésével. Nevezési díj nincs! A csapatok összeállításánál érdemes figyelembe venni, hogy a verseny feladatai témájukban és típusaikban is változatosak, így minél sokszínűbb csapattársakkal fogtok össze, annál könnyebben nézhettek szembe az érdekes kihívásokkal. Akár különböző évfolyamra járó barátaitokkal is alkothattok egy csapatot.

Jelentkezési határidő: 2020. december 18.
Az alábbi linken lehet jelentkezni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyHvo7o5-iFamfNNU4tnbrVSiKl43ETPrSe3BjtNCnG9ScNQ/viewform?gxids=7757
További információk: Email elérhetőségünk: verseny@szentignac.hu vagy furedi.barbara@szentignac.hu
facebook.com/CKTV2019
szentignac.hu/cedrus