Tanév végi hírmondóval jelentkeznek a tananyagfejlesztők

Elrepült egy újabb izgalmas tanév sok örömmel, kalanddal, küzdelemmel, emlékkel. A legnagyobb öröm számunkra, a Református Tananyagfejlesztő Csoport munkatársai számára az volt, amikor találkozhattunk az intézmények vezetőivel, fenntartóival, pedagógusaival.

Sikerült több iskolába is ellátogatnunk, testvéri kapcsolatokat építeni a nevelőközöségekkel – és reménység szerint hidat ácsolni nevelőközösségek között is. Örömmel tapasztaltuk azt az innovatív energiát, ami áthatja a pedagógusok mindennapi nevelő-oktató munkáját, és hisszük, hogy a projekt munkájába bekapcsolódó kollégák révén az egész református intézményrendszer megtapasztalhatja ennek gyümölcseit.

kép

Tanév végi hírmondónkban szeretnénk bemutatni azt a gazdagságot, amit összegyűjtöttünk a tanév során ezekből az együttműködésekből. Továbbra is apró lépésekben haladunk előre, valljuk, hogy nem a kész produktum a legfontosabb, hanem az odáig vezető út: sikerül-e minél több pedagógust erre az útra hívni.

A nyári szünet alkalmas a feltöltődésre: bepótolni az év közben elmulasztott olvasmányokat, filmeket. Sok szeretettel ajánljuk a Református Tananyagfejlesztő Csoport Youtube csatornáját, ahol az elmúlt tanév legizgalmasabb eseményeit újraélhetjük – közösen.