Ha március, akkor Ifivezető-képzés

„Egység – Egy test” mottóval szervezik meg az Ifjúságépítők hagyományos továbbképző alkalmukat március 17. és 19. között. Az Ifivezető-képzésre a Kárpát-medencei keresztyén ifjúsági munkában szolgálókat várják. Jelentkezési határidő: 2023. január 31.

Az idei Ifivezető-képzésen az Ifjúságépítők a közös keresztyén küldetésre szeretnék felhívni a résztvevők figyelmét. „Nem szabad elfelejtenünk, hogy különböző ajándékokkal, különböző területeken, de együtt, közösségben szolgáljuk Krisztust – és ebben a szolgálatban szükségünk van egymásra” – vallják a szervezők.

IVK_2022_03

A 2022-es képzés

Fotó: ifivezetokepz.es

A 2023-as Ifivezető-képzésnek a tavalyi alkalomhoz hasonlóan a budafoki Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium (1223 Budapest, Rákóczi út 17–21.) ad otthont. Közös előadások, kilencvenperces műhelyek, személyes tapasztalatokat bemutató storytelling és húszperces, inspiráló „sufni talk” előadások várják az ifimunkásokat.

Az Ifjúságépítők 2017 óta szerveznek képzéseket az ifjúsági munka résztvevőinek, ahol előadásokon, beszélgetéseken, valamint személyes mentoráláson keresztül igyekeznek a gyakorlatban is alkalmazható segítséget nyújtani.

A szervezők 2023. január 31-ig várják a jelentkezéseket az Ifivezető-képzés oldalán. Bővebb információ az ifivezetokepz.es honlapon, illetve a rendezvény Facebook-oldalán található.