Lelki útmutató

Hiánypótló kiadványnak nevezte a Túlélőkészlet a Biblia olvasásához című könyvet Galsi Árpád, a Kálvin Kiadó igazgatója. A Magyar Bibliatársulattal közös könyvet nemcsak a fiataloknak, hanem minden hitében elinduló embernek, így minden korosztálynak ajánlják. A bemutatót a Bibliamúzeumban tartották.

Az eseményen Bölcsföldi András, a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának spirituálisa kiemelte, hogy a könyv arra ösztönözi a Biblia olvasásában megakadt olvasót, hogy újra és újra levegye a polcról, hogy abból ötleteket és segítséget merítve tovább haladjon az Ige megismerésében.

Mindennapi felszerelés fiataloknak, könyvbemutató, Galsi Árpád 2023

Galsi Árpád, a Kálvin Kiadó igazgatója

Fotó: Kálvin Kiadó

A beszélgetés során két fiatal teológus is megosztotta tapasztalatait a könyvről. Kiemelték, hogy kiválón alkalmas a fiatalok számára, mivel mind a képi világa, mind a nyelvezete segíti őket a Biblia feltárásában, megismerésében.

Mindennapi felszerelés fiataloknak, könyvbemutató 2023

A könyvet az Új-zélandi Bibliatársulat kiadása alapján fordították magyarra, a beszélgetést csellójáték színesítette

Fotó: Kálvin Kiadó

Konfirmandusoknak, kisebb testvéreknek, gyermekeknek egyaránt hasznos lehet ez a kiadvány, amelyben a bibliai kor és a bibliai könyvek ismertetésén kívül található online segédlet is, illetve olyan internetes oldalakat is ajánl, amelyek segíthetnek a Szentírás olvasásában.