Pályáztunk

Hírek

További hírek

Lezárult a sellyei Biztos Kezdet Gyerekház infrastrukturális fejlesztése

A „Biztos Kezdet Gyerekház infrastrukturális fejlesztése Sellye”, EFOP-2.1.2-16-2018-00091 azonosító számú projektre 2019 tavaszán nyert pályázatot a Magyarországi Református Egyház. A 15 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével a Gyerekház működésére alkalmas ingatlant alakítottak ki.

Jelentős mértékű fejlesztés zajlott a Csillagvár Biztos Kezdet Gyerekházban

A „CSILLAGVÁR Biztos Kezdet Gyerekház infrastrukturális fejlesztése Mezőcsokonyán”, EFOP-2.1.2-16-2018-00093 azonosító számú projektre 2019 tavaszán nyert pályázatot a Magyarországi Református Egyház. A közel 15 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével a Gyerekház működésére alkalmas ingatlant alakítottak ki.

Befejeződött a Tündérkert Biztos Kezdet Gyerekház infrastrukturális fejlesztése

A „Tündérkert Biztos Kezdet Gyerekház infrastrukturális fejlesztése Bánréve”, EFOP-2.1.2-16-2018-00092 azonosító számú projektre 2019 tavaszán nyert pályázatot a Magyarországi Református Egyház. A közel 15 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével a Gyerekház működésére alkalmas ingatlant alakítottak ki.

Megkezdődtek a Bárka táborok a Balatonnál

Öt turnusban csaknem ezer hátrányos helyzetű fiatal részvételével rendezi meg a Magyarországi Református Egyház a Bárka táborokat a Balatonnál; a megnyitó kedden Balatonfenyvesen volt.

További tartalmak

Videók és galériák