Online református istentiszteletek

A járvány miatt nem jutott el református istentiszteletre? Válasszon gyülekezeteink internetes közvetítései közül. Közvetítése nem szerepel a listában? Küldje el a kommunikacio@reformatus.hu e-mail címre. Köszönjük!

Március közepe óta jelentkezik a Magyarországi Református Egyház a Minden időben című reggeli online áhítatsorozattal, hogy segítse az otthoni igehallgatást. Az új videók heti egy alkalommal, hétfőnként kerülnek fel honlapunkra. A rendszeresen bővülő sorozat egyházunk YouTube-csatornáján is követhető.

A szlovák közszolgálati rádió magyar adása, a Pátria Rádió – a jelenlegi rendkívüli helyzetre tekintettel – vasárnaponként 11 órától református istentiszteletet közvetít.

Az Európa Rádió minden vasárnap délelőtt 11 órakor közvetít református istentiszteletet. Az erdélyi Friss Fm, a Prima Rádió és a Mix Fm vasárnap helyi idő szerint 7.05–7.35 között – online ez a három rádió a szekelyhon.ro oldalon hallgatható –, az Agnus Rádió pedig 12.10-től közvetíti az igehirdetéseket.

Felvidéki református gyülekezetek online közvetítései

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház is közzétette azokat az internetes oldalakat, ahol a járvány idején lelki táplálékhoz lehet jutni.

Királyhágómelléki református gyülekezetek online közvetítései

Királyhágómelléki gyülekezetek istentiszteleteit is követheti, a listáért kattintson!