A református félóra november 04-i ajánlója

Dátum
2020. november 4., 13:30 –
2020. november 4.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • ÉRTÉK ÉS MÉRTÉK – ez a címe annak a dokumentumfilmnek, amelyben Pap László teológus, a Budapesti Teológiai Akadémia ószövetségi professzorának életét dolgozta fel Szakács Sára. A filmet november ma, azaz szerdán este hét órakor mutatják be Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínház dísztermében.
  • Sűrű fák takarják Miskolcon az Alsóvárosi Református Egyházközség templomát. Az elsőre családi háznak tűnő épület a gyülekezet jellegét is tükrözi. Kicsi, de növekvő közösségről van szó, ahol a tagok mindenben segítik egymást. A város keleti részén élő embereket szeretnék megszólítani, de az agglomerációból is járnak hozzájuk.
  • Az elmúlt hetekben az idei egyházi választások püspökjelöltjei mutatkoznak be itt a Kossuth Rádió hullámhosszán is, ezúttal Steinbach Józsefet, a Dunántúli Református Egyházkerület püspökét hallják. Egyházkerületében Steinbach József az egyetlen jelölt.
  • Műsorunk végén Cseri Kálmán, egykori pasaréti lelkipásztor igei gondolatait hallják Kecskés Ákos tolmácsolásában.

November 04-én, délután fél kettőkor a Kossuth Rádió hullámhosszán várja a hallgatókat a szerkesztő-műsorvezető: Fekete Zsuzsa

Ha szeretnék velünk megosztani gondolataikat, a telefonnál Nagy Tímea fogadja hívásaikat. A számunk: 0630-789-00-66. Levelet is írhatnak a radio @reformatus.hu e-mail címre. Az adást újra meghallgathatják a mediaklikk. hu oldalon.